Tuinontwerp-aanleg

Het tuinproject begint bij uw droom waarmee wij aan de slag gaan. Samen bekijken we hoe uw buitenruimte er kan uitzien. Wij gaan daarbij steeds voor een perfecte balans tussen esthetiek, functionaliteit en origineel tuindesign.

We gebruiken de natuur als inspiratiebron en laten die binnen een duidelijke structuur z’n gang gaan. Zo heeft u een tuin die bruist van het leven én ook onderhoudsvriendelijk is.

Hoe gaan we te werk

Alles start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier overlopen we uw wensen en bekijken we samen de huidige tuin en de mogelijkheden.

Vervolgens maken wij een voorontwerp, waarbij we steeds een rustgevende harmonie tussen uw buitenruimte en de bredere omgeving vooropstellen. We zorgen ook voor een evenwicht tussen verhardingen en beplantingen. Zo ontstaat er een boeiende wisselwerking tussen materialen en natuurlijke schoonheid. Om u een goed idee te geven, tekenen we eventueel enkele 3D-beelden uit. We bespreken het ontwerp samen met u en passen dit aan naar uw wens.

Eens het ontwerp door u is goedgekeurd, starten we met de aanleg van de tuin. Afhankelijk van uw wensen doen we dit in 1 keer of in verschillende fasen. Via een doordachte plantenkeuze zorgen we voor een mooi eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft.